کارگاه اهمیت و تکنیک های نقشه ذهنی در حوزه سلامت برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۸ کارگاه های آموزشی و کنفرانس های علمی
تعداد بازدید:۱۵۹
کارگاه اهمیت و تکنیک های نقشه ذهنی در حوزه سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، کارگاه «اهمیت و تکنیک های نقشه ذهنی در حوزه سلامت» 13 دی ماه سال جاری به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی (مرکز تحقیقات سنجش سلامت) به صورت مجازی با حضور جمعی از دانشجویان، متخصصان حوزه سلامت و سایر علاقه مندان برگزار شد.
در این کارگاه دکتر فاطمه زارعی استادیار دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس و آرزو دهقانی دانشجوی دکتری تخصصی رشته سلامت در بلایا و فوریت ها ضمن بیان مفهوم و تاریخچه ترسیم ذهنی، به کاربردها و تکنیک های آن به تدریس در این حوزه پرداختند که به شرح زیر است:
نقشه ذهنی مبحث تازه ای نیست اما با این حال تکنیک ها و رویکردهای نوین آن در سال 1996 مطرح شد.
استفاده از این رویکرد برای حل مسأله، تصمیم گیری و برنامه ریزی در حوزه سلامت بسیار مفید است. این رویکرد پیچیدگی های ارتباطی بین متغیرها را به شکل ساده توضیح می دهد و ابزار مناسبی برای مدیریت اطلاعات و افزایش خلاقیت ذهنی افراد است. نقشه ذهنی کاربردهای بسیار زیادی از جمله افزایش قدرت یادگیری، خلاصه نویسی، افزایش توانایی برنامه ریزی، مشخص کردن اهداف، افزایش خلاقیت، یافتن ایده ها و گسترش آن ها را دارد.
در ادامه این کارگاه مخاطبان با نرم افزارها و بسترهای مجازی بر خط موجود در این زمینه آشنا شدند.
این کارگاه سه ساعته دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان، پرستاران، متخصصان آموزش بهداشت و ارتقای سلامت بود.
گفتنی است، پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی تلاش دارد با برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزش تخصصی نقش مهمی در ارتقا دانش و مهارتهای متخصصان حوزه سلامت ایفا نماید.


نظر شما :